EN SEO-STRATEGI FOR HELE EUROPA

Er du træt af at samarbejde med 15 forskellige marketingbureauer for at distribuere din europæiske SEO-strategi, eller er du ikke engang sikker på, hvor du skal starte? Det kan vi hjælpe dig med! Seeders bringer flere års erfaring med sig inden for flersprogede europæiske SEO-tjenester. Vi er her for at så, så du kan høste resultaterne i hele Europa.

Vores team består af 20 SEO-specialister og er baseret i Zwolle, Holland. Udover vores interne specialister arbejder vi også med over 30 lokale oversættere og SEO-specialister fra lande i hele Europa. Vi administrerer denne multinationale arbejdsstyrke fra hovedkvarteret i Zwolle. Med vores omfattende publisher netværk, der tilbyder europæiske backlinks af høj kvalitet og vores flere års erfaring, har Seeders den interne evne til at opbygge din online SEO tilstedeværelse i alle europæiske lande.

  SKRÆDDERSYET RÅDGIVNING

  Hver udfordring kræver en unik strategi, vi vil meget gerne høre om din!

  icon-keyword-research-data-analysis

  KEYWORD RESEARCH & DATA ANALYSE

  Når det kommer til en SEO-strategi for Europa, er der tre hovedfaktorer, der spiller ind: teknik, content og backlinks. Ved at håndhæve disse tre ‘søjler i online performance’ kan vi væsentligt styrke dine online placeringer. Vi starter med at indsamle data om dit eller de andre mållande. Ved at udføre søgeordsundersøgelser bestemmer vi, hvilke søgeord der har den største søgevolumen og tilbyder derfor de mest interessante udsigter for din virksomhed. Ved at bruge Google Search Console -data finder vi de søgeord, du allerede leverer en fremragende ydeevne på. Vi kigger også på dine svagere søgeord. Ved at tage inventar som denne kan vi forbedre de svagere og forstærke succesen med de gode. Hvis det er nødvendigt, kan vi også oprette business cases. Med en sådan sag kan vi i tilstrækkelig grad afgøre, hvilke søgeordspositioner nummer et, der vil være relevante for din virksomhed, vil forbedre trafikken i høj grad og øge omsætningen.

  icon-technical-seo-audit-seeders-agency

  TEKNISK SEO-REVISION

  Når vi har samlet nok data, begynder vi at optimere din platform. Vi starter altid tingene op med en SEO-revision. Husk, vores SEO-revision er ikke bare en standardrapport fra et uklart analyseværktøj. Vores rapport vil producere konkrete fakta, data og vigtigst af alt: forbedringer vedrørende din hjemmeside. Revisionsfaktorerne i ting som hjemmesidestruktur, forbindelsesstruktur, hjemmesidehastighed, strukturerede data, søgeordstæthed og så videre. Bagefter laver vi også en implementeringsplan. Det er muligt for Seeders at implementere resultaterne af disse rapporter for dig, men du kan selvfølgelig også vælge at implementere dem selv.

  icon-seo-content

  SEO Content

  Mange af vores kunders SEO performances lader ganske enkelt til at være pga. manglen på content. For at bekæmpe dette udvikler vi en stærk content plan. På denne måde kan vi begynde at tilføje højkvalitets, SEO-bevist content, der tilføjer værdi langsigtet. Vi kan levere landingssider, pillarsider og FAQ-sider af høj kvalitet til specifikke søgeord af høj kvalitet, alt for at få trafiken til at strømme til din hjemmeside. Og selvfølgelig er alt vores content skrevet af native forfattere på dit mållands sprog.

  icon-link-building-campaigns

  LINKBUILDING KAMPAGNER

  Når vi har optimeret dit on-site content, begynder vi at arbejde på din off-site tilstedeværelse. Vi opretter flersprogede linkbuilding-kampagner med content af høj kvalitet på blogs og platforme med stor trafik; Alt sammen for at give din platform en højere online autoritet gennem backlinks af høj kvalitet. Derudover fokuserer vi på PR -kampagner for at erhverve backlinks med de bedste nyhedssider.

  icon-reporting

  RAPPORTERING

  For at kunne måle virkningen af vores SEO-strategi for Europa foretager vi naturligvis månedlige evalueringer af resultaterne af vores indsats. På samme månedlige basis rapporterer vi også tilbage på de forskellige backlink-placeringer. Med vores specielle rangeringsværktøj analyserer vi den individuelle ydeevne for hvert af de søgeord, vi målretter mod. Og selvfølgelig får du også selv adgang til disse resultater for at spore din rankingfremgang i real-time.

  SPØRGSMÅL ELLER KOMMENTAR?
  KONTAKT OS ENDELIG

  KONTAKT OS

  seo-experts-seeders