Outsource Link Building Tyskland

Outsource link building

Link Building i Tyskland kræver en unik strategi

Efter at have testet og eksperimenteret i flere år, så har vi udviklet de bedste linkbuildingmetoder til det tyske marked. Denne tilgang fokuserer på at poste artikler på stærke tyske hjemmesider og platforme i kombination med at hente enorme mængder af kvalitative backlinks. Seeders har opnået gode rangeringer på konkurrencedygtige tyske søgeord i utallige tyske industrier.

Søgemaskinealgoritmen, som Google bruger i Tyskland, ser ud til at være strengere end de andre versioner. Sanktioner og manuelle handlinger er mere almindelige i Tyskland. Vi bliver ofte kontaktet om disse sanktioner af vores tyske partnere. En omhyggelig tilgang til det tyske marked er derfor altafgørende.

Det betyder, at en linkbuildingsprofil ikke skal være for kommerciel og have vægt på kvalitative tyske platforme. På den anden side har du også brug for kvantitet for at opnå stærke positioner. Det gør vi ved at bruge links fra tyske fora og firmaprofilsider.

Et publisher netværk til tysk linkbuilding

Kvalitet er yderst vigtigt på det tyske marked. Seeders har udviklet sit netværk med fokus på dette, da vi opbyggede et stort publisher netværk i Tyskland. Dette netværk indeholder tusindvis af tyske medieplatforme, nyhedssider og blogs. Disse hjemmesider har alle høj autoritet og modtager trafik fra relevante besøgende. Det er de platforme, vi opsøger på dine vegne for at få stærke links.

Vores strategi fokuserer på at opbygge en bred linkprofil ved hjælp af links fra blogs, virksomhedsprofiler, nyhedssider, og brancherelaterede websteder. Det gør vi selvfølgelig ved at bruge do-follow links.

Vil du også bruge linkbuilding på det tyske marked? Kontakt os for mere info.

Pressemeddelelser med links på tyske nyhedssider

Dette er en teknik, der ikke kun fokuserer på at score højere i søgemaskinens resultater. Ved at bruge denne tilgang vil du modtage national opmærksomhed fra det tyske marked. Dette har en positiv indvirkning på din tyske backlink-kvalitet og forbedrer samtidig din branding. Vi deler dine pressemeddelelser direkte med journalister samt PR-værktøjer. Vil du vælge specifikke tyske nyhedssider? Det kan vi hjælpe med. Vi har direkte relationer til alle større nyhedsmedier i Tyskland.

Tyske forum links

Tysk har en rigtig forumkultur. Seeders har en database med tusindvis af fora, der kan bruges til at opbygge en stærk backlink-tilstedeværelse. Ved at vælge de fora, der er relevante for din branche og dine emner, vil du opbygge en stærk tilstedeværelse på det tyske marked. Forumindlæg bliver skrevet af tyske skribenter.

Artikler på nyhedssider

Seeders har et stort antal nationale og regionale tyske nyhedswebsteder, som er villige til at poste artikler fra vores kunder. Disse artikler er altid ledsaget af et do follow backlink, og artiklen forbliver på hjemmesiden. Dette er en af de bedste metoder til at hente kvalitative tyske links.

Kvalitative tyske backlinks til ethvert nichemarked

Arbejder du i en bestemt niche? Vi har et stort netværk af publishers og bloggere i en lang række brancher og nicher. Vi pitcher publishers og bloggere, der ejer en hjemmeside i din niche, til at udgive artikler med et link til din hjemmeside.

Artikler skrevet af  tyske content writers

Alle artikler, der udgives i Tyskland, er skrevet af vores team af tyske skribenter. Artikler vil blive skræddersyet til den platform, de vil blive offentliggjort på.

Tyske virksomhedsprofiler og citater

Når det kommer til virksomhedsprofiler, har Seeders en lang række muligheder for at generere backlinks. Selvom det ikke er den flotteste måde at skabe links på, viser denne tilgang sig at være effektiv til at skabe en stor mængde links fra linkende domæner.

Vil du gerne i kontakt med en af vores eksperter?

Kontakt os lige nu!

internationale-linkbuilding-experts-seeders

Vores statistik

Seeders betjener europæiske og internationale virksomheder med tyske linkbuildingsaktiviteter. Ved at tilbyde kvalitative og stærke linkbuildingsaktiviteter har vi opnået stærke rangeringer på konkurrencedygtige søgeord på hele de tyske markeder.

icon-connecties-seeders-100x100
0
Tyske blogs & sider
icon-websites-seeders-100x100
0
Forum muligheder
icon-links-geplaatst-seeders-1-100x100
0
Tyske nyhedssider
icon-posities-gestegen-seeders-100x100
0
Positioner steget i Google

ER DU I NABOLAGET?

SEEDERS KØBENHAVN

Addresse

Vestergade 29
1456 København
Danmark

Kontakt

Tlf: +45 29886963
E-mail: info@seeders.dk

SEEDERS ZWOLLE

Addresse

Dokter van Deenweg 120
8025 BN, Zwolle
The Netherlands

Kontakt

Telefon : +31 (0) 85 066 3645
E-mail : info@seeders.dk

SEEDERS AMSTERDAM

Addresse

Johan van Hasseltkade 304
1032 LP Amsterdam
The Netherlands

Kontakt

Telefon : +31 (0) 85 066 3645
E-mail : info@seeders.dk

KØBENHAVN

SEEDERS KØBENHAVN

Addresse

Vestergade 29
1456 København
Danmark

Kontakt

Tlf: +45 29886963
E-mail: info@seeders.dk

ZWOLLE

SEEDERS ZWOLLE

Addresse

Dokter van Deenweg 120
8025 BN, Zwolle
The Netherlands

Kontakt

Telefon : +31 (0) 85 066 3645
E-mail : info@seeders.dk

AMSTERDAM

SEEDERS AMSTERDAM

Addresse

Johan van Hasseltkade 304
1032 LP Amsterdam
The Netherlands

Kontakt

Telefon : +31 (0) 85 066 3645
E-mail : info@seeders.dk